RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knall i helga, grått til uka

Sist oppdatert:
I natt var det tropenatt på Færder fyr, og hetebølgen varer ut helgen. Sjekk været her.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

FÅ NETTAVISEN PÅ MOBILEN I SOMMER

Gradestokken kom aldri under 20,3 grader på Færder fyr i natt, og det har vært nok en tropenatt på Østlandet i sommer.

Knallhelg
Fra Vestlandet og sørover blir det lettskyet pent vær hele helgen. Trøndelag, Møre og Romsdal får halv- til lettskyet pent vær i helgen.

Besøk våre sommersider

Det er muligheter for ettermiddagsbyger i indre strøk helt fra Trøndelag og sørover. Temperaturen vil ligge på rundt 20-25 grader i Midt-Norge og Vestlandet, mens på Sør- og Østlandet kan temperaturen komme opp i 30 grader.

- I Nord-Norge ser det nok dessverre ut til at det bare blir lørdag som blir fin, sier meteorolog Hilde Holdhus til TV 2 Nettavisen.

Søndag blir det gråere og litt regn i nord, og da hovedsakelig i Troms og Vest-Finnmark. Temperaturen vil gradvis synke, og det vil bli rundt 10 grader igjen.

NYTTIG:Få været på mobil

Byger til uka
Det kan være lurt å nyte helgen, for til uka blir det mer ustabilt vær.

- Sør-Norge holder seg fint gjennom helgen, men i løpet av mandag trekker det inn et svakt nedbørområde fra vest sånn at mandag og tirsdag kan bli nokså vekslende, sier meteorologen.

Vestlandet og Midt-Norge ser ut til å få mest nedbør mandag og tirsdag.

- Foreløpig ser det ut til at det er hovedsakelig Vestlandet og Midt-Norge som får nedbør, men det blir nok kanskje mer skyet og vekslende på Sør- og Østlandet også, sier meteorolog Holdhus.

Midt-Norge og Vestlandet holder seg varmt i helgen, men når nedbøren kommer på mandag og tirsdag, så vil nok temperaturene synke ned til 15-20 grader.

- Alle må nok belage seg på noen dråper mandag og tirsdag, sier meteorologen.

Har du en noe uvanlig sommerhistorie å fortelle? Send en epost

Nordland ser bra ut mandag, men lengst sør blir det perioder med litt mer varierende vær. Her vil det også bli litt kjøligere utover i uka, og temperaturen vil ligge på rundt 10-15 grader.

Mandag blir det forbigående bedre vær i Troms og Vest-Finnmark, men det vil også her bli kjøligere til uka og rundt 10 grader.

- Frem mot neste helg ser det litt mer ustabilt ut de fleste steder, men dette blir veldig langt frem i tid, sier meteorolog Holdhus.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post: sol@nettavisen.no

Da får du se det her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere