RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gøril Huse

Kniv-offer utskrevet

Sist oppdatert:
Den femte mannen som havnet på sykehus etter torsdagens masseslagsmål på Grønland er utskrevet, og skal avhøres fredag kveld.

Sjettemann er fortsatt på frifot.

Alle siktet
Fredag avhørte politiet den fjerde mannen som var involvert i masseslagsmålet på Grønland torsdag. Fire ble sendt til sykehus, mens én ble kjørt til legevakten. Alle fem er trolig både offer og gjerningsmenn, og alle er siktet.

- Senere i kveld går vi i gang med avhør av femtemann, som kom ned fra Ullevål universitetssykehus for en time siden. I tillegg forsøker vi å avhøre så mange vitner som mulig, sier etterforskningsleder Bjørnar Gilberg til TV 2 Nettavisen.

Minst ti personer var involvert i knivslagsmålet, ifølge vitner TV 2 Nettavisen snakket med. Politiet mener imidlertid at det kun var snakk om seks personer. Den siste er ikke pågrepet, og politiet leter fortsatt etter ham. Fire av de involverte skal være brødre.

Uoverensstemmelse over driften
- Hva sier de i avhørene?

- De forklarer om hendelsen.

- Hvordan startet krangelen?

- Vi får vite lite om det, men det har kommet frem at det var en uoverensstemmelse når det gjelder driften, mellom to av dem. Vi vet for lite til å kunne si noe mer. Men det er skrevet en fortsatt pågripelse, så varetekstfengsling vurderes fortløpende, sier Gilberg.

De seks personene skal være kurdere. De involverte er i alderen 16 til 40 år, men de fleste er i 20-årsalderen.

Ifølge Gilberg bor fire av de siktede i Drammen, mens de to siste trolig har fast adresse i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere