RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivdesperado: - Jeg hadde en dårlig dag

Sist oppdatert:
Mannen som helt uten forvarsel knivtruet en fem år gammel jente og hennes mor utenfor Stavanger i går kveld, har avgitt forklaring.

- Jeg hadde en dårlig dag, fortalte mannen (22) til politibetjentene i formiddag.

Var full
- Han hadde i tillegg drukket endel alkohol. Utover dette hadde han ingen motiver for angrepet, sier etterforskningsleder Eirik Jansen Bakkedal ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var i går kveld den berusede 22-åringen plutselig braste mot en fem år gammel jente. Mannen bøyde seg over jenta med en kniv i hånden, og moren rakk såvidt å trekke datteren unna, før de la på sprang. Først etter en time ble knivdesperadoen pågrepet og satt i fengsel.

Mannen, som er polsk og ikke snakker et ord norsk, sier at han husker lite fra episoden. Politiet vet forløpig ikke hvor lenge han har vært i Norge eller hva han gjør her.

Kan bli løslatt
Allerede i kveld kan han bli løslatt.

- Dersom det ikke kommer frem noe nytt, tviler jeg på om han blir varetektsfengslet, sier etterforskningslederen.

- For å få varetektsfengsling må det enten foreligge fare for bevisforspillelse eller fare for gjentakelse. Det er juristene som tar avgjørelsen, og det vil trolig bli gjort i kveld, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere