RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivdesperado løs i Kristiansand

Politiet i Kristiansand jakter fortsatt på en ukjent gjerningsmann etter at to personer ble knivstukket i Kristiansand søndag.

Knivstikkingen skjedde med få minutters mellomrom.

En 29 år gammel mann som ble arrestert natt til mandag, er trolig en av dem som gjerningsmannen løp etter kort tid etter den første episoden.

Stakk ned to
Det var like før klokken 10 søndag at en 29 år gammel kvinne ble knivstukket i armen av en person av utenlandsk opprinnelse.

Kort tid etter tok gjerningsmannen opp jakten på to menn som var i den samme leiligheten i Gimleveien. De to splittet lag, men gjerningsmannen tok igjen den ene ved Ryttergangen, bare to hundre meter fra det første åstedet.

En 31 år gammel mann ble der knivstukket og etterlatt i veien i det ellers så rolige nabolaget.

Etter det TV 2 erfarer skal alle de involverte tilhøre et rusmiljø og derfor har politiet problemer med å få fram hele hendelsesforløpet.

- Kom seg unna
Etterforskningsleder Oddbjørn Lunde ved Agder politidistrikt sier til TV 2 at den 29 år gamle mannen som ble arrestert natt til mandag, sitter i avhør.

Han skal ha kommet seg unna knivdesperadoen i siste liten.

Mannen som nå er etterlyst for knivstikkingen, skal være mørkhudet og var iført caps, hettegenser og trolig mørke joggebukser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere