RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivranet på åpen gate

Sist oppdatert:
Fire personer ble pågrepet natt til mandag etter å ha truet til seg 200 kroner fra to tenåringsgutter på åpen gate i Lillestrøm.

- En bil kommer kjørende opp på siden av to gutter i Nesgata i Lillestrøm, og to personer går ut og truer til seg 200 kroner med en knivlignende gjenstand. Det var meldingen vi mottok klokken 23.59, forteller operasjonsleder Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ranerne fikk ikke med seg mobiltelefonen politiet formoder de var ute etter.

Tok bilnummeret
Guttene på henholdsvis 16 og 17 år, som begge er fra Lillestrøm, greide å beholde hodene såpass klare at de kunne gi politiet gode signalementer på de to ransmennene. De noterte også bilnummeret.

- Klokken 00.32 ble bilen observert og klokken 00.54 ble fire personer pågrepet, forteller operasjonsleder Greaker.

Kniv og skrutrekker
Politiet har beslaglagt en kniv og en skrutrekker, og vakthavende politijurist i Romerike vil ta stilling til eventuell varetektsfengsling i løpet av natten natt til mandag. Avhør skjer først mandag formiddag.

Alle fire - både de to som er mistenkt for å ha utført rane og de to andre som satt i bilen da det skjedde - er satt i arresten.

- Vi er glade for at vi lyktes å få tak i gjerningsmennene, altfor ofte slipper de unna i slike tilfeller, sier operasjonsleder Leif Greaker til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere