RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivranet sparebank på Fevik

Sist oppdatert:
Politiet jakter på to menn som torsdag truet til seg et ukjent pengebeløp fra Sparebanken Sør på Fevik.

- To menn fikk med seg et ukjent pengebeløp, men vi har foreløpig ingen mistenkte, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt. til TV 2 Nettavisen.

Begge ranerne var iført finlandshetter under ranet, og de ansatte i banken ble truet med kniv.

Stakk av til fots
Den ene raneren er mellom 180 og 185 centimeter høy og kraftig bygget. Han var iført en stor grå jakke, blå jeans og mørke sko. Raner nummer to er rundt 170 centimeter høy. Han hadde på seg en sort jakke, blå jeans med sleng og et skjerf som dekket munnen.

Det er foreløpig usikkert om ranerne snakket norsk.

Politiet opplyser at gjerningsmennene stakk av til fots, men utelukker ikke at de har hatt en bil litt lengre bort fra banken. De siste sporene etter ranerne stanser ved en parkeringsplass like i nærheten av banken.

Politiet har ingen opplysninger om at andre enn de to har vært involvert i ranet.

- Brødkniv
Ansatte i banken klarte å utløse ransalarmen klokken 13.32 torsdag ettermiddag.

Øyenvitner Agderposten har snakket med forteller at de observerte to menn som var maskert med finlandshetter som kom stormende ut av Sparebanken Sørs filial på Fevik. Vitnene observerte også at ranerne hadde med seg noe som så ut som en brødkniv.

Ingen skadd
Verken ansatte eller kunder i banken kom fysisk til skade under ranet.

Agder politidistrikt mobiliserte like etter ranet politistyrker fra Lillesand, Grimstad Kristiansand og Arendal i jakten på knivranerne. Det ble også tatt i bruk hunder.

Tekniske etterforskere fra politiet jobbet torsdag ettermiddag på åstedet for sikre spor. Flere vitner har blitt avhørt, og patruljer fra politiet leter ved 21.30-tiden fortsatt etter ranerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere