RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstakk i moske

Sist oppdatert:
En lederskikkelse i det muslimske miljøet må i fengsel etter å gått til knivangrep for et nedlatende blikk.

Nå er mannen, som er i begynnelsen av 30-årene, dømt til fengsel i 75 dager. I tillegg må han betale 3.000 kroner i saksomkostninger, skriver Hamar Arbeiderblad.

Ifølge avisen erkjente domfelte under hovedforhandlingen i saken at han hadde vært i slåsskamp med fornærmede i forbindelse med ettermiddagsbønnen i den lokale moskeen 1. nyttårsdag.

Domfelte innrømmer at han gikk løs på fornærmede etter å ha følt seg truffet av et nedlatende blikk. Han hevder imidlertid at våpenet som ble brukt, var en nøkkelring.

- Hans forklaring om at det ble benyttet en utstående ståltråd fra en nøkkelring, framstår som lite troverdig. Retten viser blant annet til legeuttalelser hvor det framgår at alle de aktuelle sårene er forenlig med kutt av kniv, samt at et vitne har forklart at han så tiltalte bruke kniv. Derfor legges det til grunn at det ble benyttet kniv, slår tingretten fast.

Fornærmede ble påført kutt i hodet, og i en arm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere