RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstikker siktet for fire voldtekter

Foto: Henrik Færevåg
Sist oppdatert:
18-åringen som er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 14-åring på Slåtthaug i Bergen, er nå også siktet for fire voldtekter.

Under etterforskningen av knivdramaet, som skjedde på pikerommet til 18-åringens tre år yngre eks-kjæreste 2. mars, har et vitne forklart at hun ved fire anledninger har blitt voldtatt av den drapforsøksiktede 18-åringen.

- Min klient nekter straffskyld. Det har ikke funnet sted noe voldtekter, sier forsvarer Jostein Alvheim til BA.

18-åringen var nær ved å ta livet av en 14 år gammel gutt som var på besøk hos mannens 15 år gamle eks-kjæreste. I sjalusi skal han ha stukket gutten ni ganger med kniv i overkroppen. Blodtapet var stort og ifølge legene var det bare flaks at gutten overlevde knivstikkingen. Etter en omfattende politijakt, ble 18-åringen funnet flere timer senere og arrestert.

Han er tidligere ikke straffedømt, men har lenge slitt med både psykiske problemer og rus. I tillegg til drapsforsøk og voldtekt, er 18-åringen også siktet for skadeverk, narkotikabesittelse og brudd på legemiddelloven.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere