RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstikker var psykisk syk

Sist oppdatert:
Mannen som er siktet for knivstikkingen av sin svoger og to andre på Figgjo utenfor Sandnes søndag kveld, er psykisk syk.

- 47-åringen var under behandling for psykiske lidelser da dette skjedde, sier politiinspektør Ingrid Johansen ved Sandnes politistasjon til TV 2 Nettavisen.

Ukjent bakgrunn
Om mannens psykiske tilstand var bakgrunnen for knivstikkingen i bolighuset, kan Johansen ikke si noe om.

- Vi jobber med å avhøre vitner. Bakgrunnen for knivstikkingen er det for tidlig å si noe om. Vi er fortsatt i etterforskningsfasen, sier hun.

Det var søndag kveld at politiet rykket ut til bolighuset. Den nå siktede 47-åringen skal ha knivstukket sin 36 år gamle svoger, og påførte ham alvorlige skader. I tillegg ble 47-åringens 43 år gamle kone og hans 35 år gamle søster lettere skadd i knivdramaet. Mannens familie hadde greid å overmanne ham da politiet kom.

Vurderer varetekt
- 47-åringen er siktet for legemsbeskadigelse. Vi vil nå foreta en vurdering om hvorvidt vi skal begjære ham varetektsfengslet eller ikke, sier politiinspektør Johansen.

Det vil først bli gjort etter at de som er direkte involvert i saken blir avhørt.

Tilstanden til den 36 år gamle svogeren er ifølge politiet alvorlig, men ikke livstruende. Han er fortsatt til behandling ved Stavanger Universitetssykehus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere