*Nettavisen* Nyheter.

Knivstukket i pirattaxi

Foto: TV 2

Pirattaxisjåføren dro kniv og stakk passasjer i låret, da det oppstod tumulter i løpet av turen.

01.10.06 08:48

Det var klokken 05.45 i natt at en 40 år gammel mann kom inn på Sandviken sykehus i Bergen, og fortalte at nettopp han var blitt knivstukket i en piratdrosje.

– Mannen var blitt stukket i låret, og fortalte at knivstikkingen hadde skjedd da det oppstod en eller annen form for tumulter underveis, forteller politibetjent Bjarne Flokenes ved operasjonssentralen på Bergen Sentrum politistasjon til iBergen.no.

Ambulanse og en politipatrulje ble sendt til det psykiatriske sykehuset, og 40-åringen oppga signalement både på sjåføren og pirattaxien.

– Kort tid etter, klokken 06.06, stoppet vi den aktuelle bilen på Danmarksplass, og pågrep en 30 år gammel mann, forteller Flokenes.

Den pågrepne 30-åringen skal ifølge politiet være av utenlandsk opprinnelse. 40-åringen ble kjørt til Haukeland universitetssykehus for behandling, men skal ikke være alvorlig skadd.

Ved firetiden i natt ble ytterligere en person knivstukket. Hendelsen skal ha skjedd på Ole Bulls plass i sentrum, hvor en 25 år gammel mann er blitt stukket i magen med kniv. Politiet kjenner ikke til detaljene rundt episoden, og har heller ikke pågrepet noen for ugjerningen. 25-åringen ble sendt til sykehus, men heller ikke han ble ikke alvorlig skadd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.