RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste kattens kranium

Sist oppdatert:
Leieboeren fra helvete gikk amok på leiligheten med motorsag.

Huseieren Bitten Kier (62) fikk sjokk da hun besøkte huset hun de siste årene har leid ut til en 37 år gammen mann, skriver Ekstra Bladet.

Ikke nok med at leiligheten var totalskadet fant den eldre kvinnen katten sin i søppelkassen. Katten var påført store skader og kraniet var knust.

Komfyren med keramiske plater og mikrobølgeovn er knust, i tillegg er det nyoppussede baderommet pulverisert, dusj, servant og klosett skal være ødelagt.

Trappegelenderet ble sagd i biter og blitt brukt som ved, stikkontakter er ødelagt, og flere vegger, skap og kjøkkenvasken bærer tydelige preg av motorsagens tenner.

Nær sammenbrudd
Den 62 år gamle kvinne var nær sammenbrudd da hun besøkte det raserte huset hun leide ut. Hærverket skal skyldes at hun for kort tid siden fratok 37-åringen et luftvåpen, og levert det til den lokale politistasjonen.

Etter flere forespørsler fra politiet om at hun måtte ta fra leieboeren våpenet. Gjorde altså Kier dette.

- Jeg frykter for mitt liv hvis jeg forteller om det marerittet jeg har vært igjennom, forteller Kier

Saksøker leieboeren
Kier har nå meldt sin tidligere leieboer til politiet. Men der er fortsatt usikkert om hun vil få erstattet sine verdier etter den massive ødeleggelsen.

- Politiet har sagt at jeg er nødt til å kjøre en sivil rettssak dersom jeg skal ha noe som helst håp om å få erstatning. Men en sivilsak koster meg minst 10 000 kroner bare i advokatutgifter, sier Kier.

- Dessuten har ikke leieboeren noen penger, derfor forsøker jeg å selge huset. Spørsmålet er hvem som ønsker å kjøpe et hus hvor toppetasjen er fullstendig smadret, spør den 62 år gamle kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere