*Nettavisen* Nyheter.

Kokk må betale 240.000 kroner etter drapsforsøk

Oswaldo Jose M. Dos Santos (51) erkjente at han hadde forsøkt å drepe direktøren på Fleischer´s i september i fjor med kjøttøksen til høyre i bildet. Bildet i høyre hjørnet viser kontoret hvor drapsforsøket fant sted.

Oswaldo Jose M. Dos Santos (51) erkjente at han hadde forsøkt å drepe direktøren på Fleischer´s i september i fjor med kjøttøksen til høyre i bildet. Bildet i høyre hjørnet viser kontoret hvor drapsforsøket fant sted. Foto: Olav Sundvor (Bergensavisen)

En kokk må betale nesten en kvart million kroner til sin tidligere sjef ved Fleischer's Hotel på Voss etter å ha angrepet ham med en kjøttøks.

01.05.15 14:33

Angrepet skjedde 20. september 2013. Kokken hadde jobbet på et hotell i åtte måneder da han angrep sin sjef med kjøttøks.

I april i fjor ble kokken dømt til åtte års fengsel for drapsforsøk. Nå har direktøren fått en menerstatning på 240.000 kroner, skriver Bergens Tidende.

Erstatningen ble fastsatt etter et rettslig forlik mellom partene.

Direktøren fikk et 12 centimeter langt og 4,5 centimeter dypt kutt i nakken. I rettssaken i mars i fjor innrømmet kokken at han ville kutte hodet av sin sjef.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.