RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kolliderte med vogntog - omkom

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
En 30 år gammel mann omkom i en trafikkulykke på riksvei 9 i Kile i Vest-Agder torsdag kveld.

Ulykken skjedde da et vogntog fikk sleng på tilhengeren, som kom over i motsatt kjørebane og traff en motgående personbil med to personer. Ulykken skjedde på riksvei 9 i Kile på veien mellom Kristiansand og Evje i Setesdalen.

- En 30 år gammel mann er bekreftet omkommet, mens en ung gutt fikk lettere skader. Hengeren på semitraileren traff personbilen i fronten, opplyser operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Ifølge Fædrelandsvennen på nett er gutten 16 år. Han var passasjer i personbilen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 18.52.

De to i personbilen ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse, men livet til den 30 år gamle føreren sto altså ikke til å redde.

Føreren av det norskregistrerte vogntoget har rutinemessig fått førerkortet beslaglagt mens politiet etterforsker ulykken.

- Det var vanskelig føreforhold og snø på ulykkesstedet. Det har også vært en del problemer for vogntog andre steder i fylket, særlig på E39 vest for Kristiansand, sier Bakken.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere