RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kom i gang etter ferien

Foto: Art of Taste
Sist oppdatert:
Med hawaiiskjorte og paraplydrinker kan du gjøre overgangen fra ferie til full jobb mindre brutal. Her de beste tipsene for hvordan man kommer i gang etter ferien.

En regnfylt sommerferie er over - og første dag du skal på jobb igjen, skinner sola fra skyfri himmel. Meteorologene melder om tropenetter og knallvær hele uka som kommer. Og du, sitter inne på kontoret og svetter.

Pooldrink i lunsjen
Her kommer mediene inn i bildet, for de har mange tips til hvordan man skal overleve den brutale jobbstarten. TV 2 Nettavisen har samlet noen av tipsene.

Den svenske avisen Aftonbladet foreslår å ta med barnas oppblåsbare svømmebasseng på jobb. Blander du i tillegg en alkoholfri parasolldrink, kan du få en riktig hyggelig sydenlunsj på jobbens takterrasse eller i hagen.

Hawaiiskjorte på jobben
Et annet råd mot høstdepresjon er å finne frem sommerens hawaiiskjorte. Blir det riktig varmt på jobben, anbefaler de svenske ekspertene å kaste skjorta og sitte i bar overkropp, eventuelt bare ikledd bikinitopp.

Et annet tips fra svenskene er rett og slett å late som om det regner.

Myk start
Norske eksperter sverger til en myk jobbstart. Ta med deg litt av ferierytmen inn i arbeidslivet, og forsøk ikke å innhente alt den første dagen, skriver Aftenposten.

Dersom du har muligheten for det, foreslår professor og arbeidslivsforsker Per Øystein Saksvik ved NTNU å starte arbeidsdagen litt senere de første dagene etter ferien.

Blir du i tillegg møtt av en overfylt e-postkasse, kan du lære deg triksene for hvordan du kvitter deg med spam her.

TV 2 Nettavisen gir deg de beste sommerlenkene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere