RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kom på døra med avkuttet finger

Sist oppdatert:
En østeuropeisk mann med en avkuttet finger og kuttskader i rygg, skuldre og hode utløste en politiaksjon i Vestfold.

En østeuropeisk mann med kuttskader og en avkuttet finger oppsøkte tirsdag kveld en familie i Stokke i Vestfold, der han ba om hjelp. Familien kontaktet politiet, som i natt iverksatte søk med hundepatrulje og helikopter på jakt etter de som kan ha stått bak ugjerningen, melder TV 2 Nyhetene.

Ifølge politiet er mannen utsatt for vold av en eller flere gjerningspersoner.

Se videoinnslag på TV 2 Sumo

Ingen pågrepet
- Ingen er så langt pågrepet i saken, sier politiadvokat Catrine Reidulff ved Tønsberg politistasjon til Nettavisen. Politiet karakteriserer saken som alvorlig og sier de har satt inn nødvendige ressurser. Onsdag håper politiet å kunne avhøre mannen på sykehuset ved hjelp av tolk.

Mannen, som er i 30-årene, var tilsølt med blod, manglet en finger og hadde kuttskader i rygg, skuldre og hode da han dukket opp hos familien i Stokke, skriver Tønsbergs Blad på nett.

- Han virket som han var i sjokk. Han ropte om hjelp, og kikket på fingertuppen som manglet, sier Karolina Westling Nordbotten til avisa.

Politiet ber om tips
Politiet er interressert i å komme i kontakt med vitner som kan ha observert en mørk, utenlandskregistrert Opel Astra 92/93-modell mellom klokka 21.30 og 23.30 i området Sem/Stokke.

Disse bes kontakte Stokke lensmannskontor på telefon 33 36 32 63 eller 02800.

Mannen ble fraktet til Sykehuset i Vestfold med ambulanse ved 22-tiden tirsdag. Politiet mener å ha funnet et mulig åsted og kriminalteknikere ble sendt for å undersøke stedet, ifølge Tønsbergs Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere