RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kommune leide eksorsist

Sist oppdatert:
En djevelutdriver skal ha lykkes med å bli kvitt den gamle damen som gikk igjen. Nå hevder skremte ansatte at spøkelset er tilbake.

Tidligere har medarbeidere fortalt at de har sett en kvinne i gyngestol i et rom i andre etasje på gamle Tveten gård. Tveita hjemmetjenester i Oslo kontaktet da en kvinnelig massør fra Lørenskog for å få hjelp til å drive ut et spøkelset, skriver VG.

Den såkalte eksorsismen skal ha lykkes - for en stund. Nå hevder ansatte at de hører skritt i gangene i huset fra 1708.

- Noen ansatte nekter å være alene på jobb hele kvelden, mens andre låser hele fløyen for å slippe å høre noe, sier en ansatt til avisen. En annen reagerer på det som oppfattes som forbud for de ansatte mot å snakke om saken.

Lederen for hjemmetjenesten, Inger Seim, hevder de ansatte ikke har fått munnkurv. Byråden for velferd og sosiale tjenester, Sylvi Listhaug, sier de ansattes angst skal tas på alvor og tilbyr seg å ta en tur på arbeidsplassen - gjerne på kveldstid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere