RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongen prøvde fiskelykken

Foto: Rune Pedersen (Helgeland Arbeiderblad)
Sist oppdatert:
Kongen fisket i Laksforsen sent tirsdag kveld.

Kongen er på privat besøk i Helgelands-distriktet, og politi og sikkerhetsfolk ved Laksforsvillaen henviste alle spørsmål om kongens besøk til slottets informasjonsavdeling, skriver Helgeland Arbeiderblad.

Kongen ble rodd rundt i den store kulpen som tradisjonelt har vært en av Vefsnas beste fiskeplasser, et par timer. Tilsynelatende uten fiskeflaks.

Se flere bilder av fisketuren på Helgeland Arbeiderblad

- Elva er for kald og da er fisket tradisjonelt ikke noe særlig, sier fiskeeksperter Helgeland Arbeiderblad har snakket med.

Men kong Harald var ikke alene. Da han trakk opp mot Laksforsvillaen der han overnattet natt til onsdag, dukket en etter en av «Gutta på tur» opp i følget.

Kongen ble fulgt opp til villaen av Arne Hjeltnes, Arne Brimi og Vegard Ulvang. Og sannelig dukket det ikke opp et filmkamera også. Det betyr trolig at både kongen og resten av «gutta» dukker opp på en fjernsynsskjerm om ikke lenge.

«Gutta på tur» ble for øvrig observert i Mosjøen tirsdag. De spiste på restaurant Ferdinand før de hoppet inn i en minibuss og satte kursen sørover.

Klokka var 23.45 da kongen og hans følge trakk innendørs. Da viste gradestokken sju fattige grader. Men inne var det tent i ovnen, og både kongen og resten av følget hadde nok behov for å varme seg etter kalde timer i elva, skriver Helgeland Arbeiderblad.

Les flere saker på Helgeland Arbeiderblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere