*Nettavisen* Nyheter.

Kostbar sniking

Snek uten førerkort og lovlig bil. Les politiloggen her.

09.02.09 07:37

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen:

Kostbar sniking
SENTRUM VEST: Det ble en kostbar affære for en bilist som snek i køen på E18 vestover fra sentrum fredag ettermiddag. Han passerte køen mens han selv kjørte sin varebil i kollektivfeltet. En politimotorsykkel observerte kjøringen og bilen ble stanset ved Vækerø.

Føreren hadde ikke med førerkortet og fikk gebyr for dette. Han ble i tillegg anmeldt for kjøring i kollektivfeltet, samt å ha satt på ulovlig "solfilm" på sidevinduene foran. Det viste seg også at bilen var begjært avregistrert, siden den var solgt, men ikke omregistrert. Fører fikk lov til å kjøre bilen til sitt arbeidssted hvor skiltene ble skrudd av.

Innelåst i en bruktforretning
SENTRUM: Kl. 18.30 fredag ettermiddag fikk politiet melding om en mann som var innelåst i en bakgård i Storgata. Mannen hadde gått rundt i bakgården og sett seg om i ulike bruktforretninger. Mens han holdt på med dette, gikk den siste ansatte hjem og låste porten etter seg. Securitas hadde nøkkel og etter halvannen time var mannen igjen "ute i det fri".

Tyv skulle uttransporteres
GRENSEVEIEN: Kl. 17.40 lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en butikktyv i en forretning i Grenseveien. Ved sjekk i registre viste det seg at tyven ikke hadde lovlig opphold og var vedtatt uttransportert. Den mannlige tyven ble kjørt Sentralarresten. Politiets utlendingsenhet vil besørge transporten ut av Norge.

Aggressiv bøtelagt
SENTRUM: Rett før kl. 20.00 lørdag kveld fikk politiet melding om en svært aggressiv mann som angrep forbipasserende i Brugata, bl.a. en eldre herre, som hadde blitt slått i hodet og fratatt en handlepose. Politiet var raskt på stedet og anholdt mistenkte. Han ble deretter innbrakt til Sentralarresten hvor han vil bli bøtelagt for å ha forstyrret den alminnelige ro og orden.

Bil med dårlige dekk og khat
GRØNLAND: Ved kontroll av en svenskregistrert bil på Grønland søndag ettermiddag ble det avdekket av ingen av dekkene på bilen hadde godkjent mønsterdybde. Føreren fikk kjøreforbud på bilen inntil han får skiftet dekk. I bilen fant politipatruljen noe khat og føreren vil bli anmeldt for dette forholdet.

Biltyver pågrepet
GRÜNERLØKKA: Rett før kl. 20.00 søndag kveld fikk politiet melding om innbrudd i en garasje i Teglverksgata. Melder ga en god beskrivelse av to gjerningspersoner og etter kort tid ble disse anholdt av en politipatrulje. Den ene hadde en GPS til en bil i jakkelommen. Melder kunne bekrefte at politiet hadde stanset rett personer og de ble derfor pågrepet.

Ved kontroll i garasjen fant patruljen tre biler med knuste ruter, den ene var i tillegg forsøkt stjålet, siden tenningslåsen var ødelagt. Eierne av bilene kom til stedet, den ene kunne fortelle at han savnet en GPS fra bilen, tilsvarende den som ble funnet i lommen til en av de pågrepne. De pågrepne ble kjørt inn til Sentralarresten.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag