RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koste seg med pils etter utforkjøring

Sist oppdatert:
Politiet rykket ut på melding om utforkjøring, men gjorde store øyne da de kom frem. Bak bilen satt nemlig sjåføren, lettere henslengt i kveldssolen, og drakk pils.

Den høyst underlige episoden skjedde på Fløksand i Meland lørdag kveld. Forbipasserende varslet straks politiet da de oppdaget en bil godt parkert inni en hekk og en noe forslått sjåfør utenfor. Men da politiet kom til stedet, ble de mildt sagt overrasket.

Lesket seg
- Han satt lettere henslengt på gresset bak bilen og lesket seg med øl da vi kom. Akkurat som ungdommen gjør i parkene i Bergen på denne tiden. Og ikke skjønte han hvorfor vi var kommet heller. Han hadde alt ordnet seg med skyss, sier politioverbetjent Svein Fammestad ved Lindås og Meland lensmannskontor som ikke kan annet enn å le litt av episoden.

Ved siden av seg hadde han en pose med noen ekstra øl som han akkurat hadde handlet inn sammen med noen grillpølser.

- Disse hadde han ikke åpnet for han hadde ikke med seg engangsgrill, sier Fammestad spøkefullt.

Fikk skyss
50-åringen fikk skyss, men ikke den han hadde bestilt. For å drikke alkohol etter et trafikkuhell er like straffbart som å kjøre med promille.

- Foreløpig vet vi ikke om mannen hadde promille da han kjørte bilen, men det kan vi finne ut. Vi har god oversikt over hvor mye han konsumerte på stedet, sier Fammestad som svingte innom legevakten med mannen for å sjekke helsetilstanden.

- Han hadde fått litt juling av kollisjonsputene i bilen, så vi ville ha ham til en undersøkelse samtidig som vi ville sikre oss en liten skvett av dråpene til mannen.

Selv koblet ikke 50-åringen at det var straffbart og ikke minst lite smart å knekke en flaske pils etter et trafikkuhell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere