Kranglet under offentlig sex - pågrepet

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Bokstavelig talt tatt med buksene på knærne. Les politiloggen her.

13.03.09 08:40

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen:

To intime ble innbrakt
MYNTGATA: Fra Myntgata ved Gamle Losjen kom det kl. 03.06 melding at en mann var voldelig mot en kvinne. De to hadde stått og kranglet en stund. Mannen dyttet kvinnen opp mot en mur samtidig som han hadde buksene på knærne. Politiet kom til stedet og det viste seg å være to som hadde vært intime mot hverandre og blitt uenige. De to - 25 og 22 år gamle - ble tatt med inn til Sentralarresten for en nærmere sjekk.

Innbrudd i bil
PEDER CLAUSSØNS GATE: En 41 år gammel mann fikk et stygt innbrudd i bilen sin i går kl. 23.32. En mann på sykkel forsøkte først å knuse frontruten, deretter lykkes han med en siderute, stjal raskt noe som lå i bilen og forsvant på sykkel da alarmen gikk. Politiet fulgte sporene et stykke så langt det lot seg gjøre, men også de forsvant i natten. Syklisten hadde mørk hettegenser og lys sekk. Saken anmeldes på vanlig måte.

Røykte hasj - kjørte bil
VIBES GATE: Kl. 00.30 i natt kontrollerte politiet en bil i Vibes gate. I bilen satt det to herrer som fortalte at de tidligere på dagen hadde røykt hasj. De to ble innbrakt til Sentralarresten for blodprøvetaking og fremsto som to menn på 21 og 25 år.

Tyv pågrepet
YOUNGSTORGET: Fra Youngstorget kom det kl. 01.48 melding om en mann som hadde stjålet en jakke og at vedkommende nå skulle befinne seg ved Stortorvet. Politiet kjørte til stedet og pågrep en 36 år gammel mann for dette forholdet. Saken anmeldes.

Beruset mann tilsnakket
NEUBERGGATA: En mann hadde fått seg en drink for mye i Neuberggata i natt kl. 02.12, og det kom en telefon fra beboere som fortalte at mannen skrek og bannet høylytt. Politiet ga den 51 år gamle mannen klar beskjed om at han hadde å holde seg i ro innendørs.

Mann med batong bortvist
HENRIK IBSENS GATE: Fra et serveringssted i Henrik Ibsens gate kom det kl. 02.33 melding om en mann som hadde et våpen på ryggen. Da politiet kom viste det seg at våpenet var en batong. Politiet bortviste den 29 år gamle mannen i en omkrets av 100 meter fra det aktuelle stedet.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.