RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krasjet i hage - stjal bergingsbil

Foto: David Ekerhovd Antonsen (Firdaposten)
Sist oppdatert:
En natt fikk Målfrid en bil i hagen. En bil som noen var veldig opptatt å få fjernet så raskt som mulig.

Bilbergingen var så viktig at personene, som hadde kjørt inn i hagen til Målfrid Ottesen i Florø, stjal en annen bil for å få med seg bilen som hadde krasjet.

Hendelsen skjedde natt til tirsdag i forrige uke, skriver Firdaposten.

Føreren av en Volkswagen Golf kommer kjørende fra flyplassen i Florø, men klarer ikke svingen ved huset til Målfrid. Bilen går rett fram, gjennom et gjerde og inn i hagen til damen i Kinnevegen. I tillegg til gjerdet, blir også et par av de velstelte sibirkornell-buskene hennes ødelagt.

Fører og passasjerer kommer seg ut av bilen og forsvinner ned til flyplassen igjen. Her stjeler de en eldre Mazda, som etter det Fridaposten erfarer tilhører en politimann ved Flora politistasjon.

De kommer seg tilbake ulykkesstedet og bruker Mazdaen til å taue bort Golfen. De forlater hagen i all hast med begge bilene.

Ottesen oppdager ikke ødeleggelsene før dagen etter, men ler nå av hele historien.

- Jeg hørte ikke noe av det som skjedde, og visste ingenting før jeg ble fortalt hva som hadde hendt morgenen etter. Da lo jeg godt, du. Jeg har heldigvis evnen til å se komikken i dette, sier hun til avisen.

Begge bilene er fortsatt etterlyst og politiet ønsker i tillegg kontakt med eieren av en rød BMW som ble sett i området.

Les flere nyheter fra Sogn og Fjordane her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere