*Nettavisen* Nyheter.

Krasjet i stjålet bil

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

... med promille. Les politiloggen her.

02.03.09 08:45

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen

Med overdose til legevakten
KVADRATUREN: Fra Prinsens gate fikk politiet kl. 00.49 i natt melding om en mann som sto fremoverbøyd og nå lå på bakken. Både politi og ambulanse kom til stedet, og den 43 år gamle mannen hadde trolig tatt en overdose. Han ble kjørt til legevakten.

Pc stjålet
TORSHOV: Fra Fagerheimsgata kom det kl. 01.13 melding om innbrudd. En PC var stjålet. Beboeren anmelder saken i løpet av dagen.

Kjørte mot kjøreretningen
SKIPPERGATA: Kl. 01.25 kontrollerte politiet en bil som kjørte mot kjøreretningen i Skippergata. Mannen hadde ikke legitimasjon, og fortalte politiet at han skulle basehoppe fra en rigg. Mannen fikk gebyr for ikke å ha førerkort og en forenklet forelegg for å ha kjørt i strid med aktuell skilting. Den 25 år gamle mannens bil ble deretter tauet inn.

Promillekjører mot lyktestolpe
TULLINLØKKA: Kl. 04.01 kom det melding om en bil som hadde kjørt i en lyktestolpe ved Tullinløkka. Føreren ble kjørt Sentralarresten og i bilen fant politiet et førerkort som knyttes opp til et tyveri i januar i år. Bilen var begjært avregistrert i 2007 på grunn av manglende EU-kontroll. Politiet tok skiltene og bilen ble tauet inn.

Bestjålet i Skippergata
SKIPPERGATA: kl. 04.47 ringte en mann til politiet og fortalte at han var blitt bestjålet av to kvinner og en mann i Skippergata. Han ble fratatt 7000 kroner. Mannen ble kjørt til legevakta. Han var dårlig til beins og hadde falt på fortauet.

Kastet ut og kjørte på sommerdekk
OSLO SENTRUM: Kl. 05.05 kom det melding om at to personer var kastet ut fra et hotell i Sentrum. De to satt seg i en bil og politiet valgte å stanse bilen i Majorstukrysset for å sjekke opp saken. Det viste seg at bilen kun hadde sommerdekk. Politiet sørget for at bilen ble parkert slik at den ikke står til hinder for øvrig ferdsel, bilens nøkler ble tatt med til Sentrum politistasjon og føreren blir anmeldt for ikke å ha forsvarlige dekke på bilen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.