RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Krekar venter på Shabana

Sist oppdatert:
En dypt krenket mulla Krekar håper og venter at Shabana Rehman skal komme hjem til ham og be hans familie om unnskyldning. Se løftet her.

- Shabana har ikke tatt kontakt ennå. Vi venter fremdeles på at hun skal komme hjem og be Krekar og hans familie om unnskyldning, sier mulla Krekars bror Khalid Faraj Ahmad til TV 2 Nettavisen.

For mulla Krekar var det dypt krenkende å bli løftet av komiker Shabana Rehman. Nå vil han anmelde henne for legemsfornærmelse og ser på løftingen som en invadering av privatsfæren.

- Hvorfor kysset hun meg ikke? Hun kunne like gjerne kysset meg, sa mullaen etter at Shabana Rehman løftet ham etter en debatt på utestedet Smuget tirsdag kveld. Spesielt ille var det for Krekar fordi hans kone og barn satt i salen. Krekar mener også at de fortjener en unnskyldning fra Shabana Rehman.

Brynjar Meling mener det ikke er tvil om at Shabana Rehman berørte mulla Krekars intime deler da hun løftet ham. For den sterkt religiøse mullaen er dette svært krenkende. For den sterkt religiøse mullaen er dette svært krenkende. Også personer som er svært skeptiske til mulla Krekar reagerte onsdag på at Rehman hadde invadert hans private område på denne måten.

Under et nett-treff hos VG onsdag kveld sa Shabana Rehman at det ikke var hennes intensjon å krenke Krekar.

- Det er en fornærmelse at de reagerer på den måten som de gjør, sier Shabana som ikke har planer om å be om unnskyldning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere