RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever 230.000 av ufør

Sist oppdatert:
Advokat Per Flatabø krever trafikkskadde Turid Elden Olsen (56) for over 200.000 kroner i restsalær.

Onsdag møttes de to i Nedre Romerike tingrett. Mens Flatabø krever sin tidligere klient for penger, mener Olsen at advokaten gjorde en elendig jobb.

- Olsen er svært pågående. Det er positivt feilaktig at Flatabø har brutt god advokatskikk ved å gi uforsvarlige råd, sa Flatabøs prosessfullmektig, advokat Knut Riise, i sitt innledningsforedrag, ifølge Aftenposten.

Kravet er på 208.000 kroner som Flatabø mener hun skylder i honorar, samt rundt 25.000 i renter.

Turid Elden Olsens ble utsatt for to trafikkulykker i 1989 og 1993, og gikk på bakgrunn av dette til sak mot forsikringsselskapet.

Da Borgarting lagmannsrett kom med dom hvor det heter at saken er "åpenbart foreldet", klaget Olsen ham inn for Advokatforeningens disiplinærutvalg og fikk medhold.

Ifølge Aftenposten har Olsen allerede betalt Flatabø 356.000 kroner. Hun har nå gått til motsøksmål med krav om halvannen million kroner.

- Min klient er fundamentalt uenig i rammen som motparten har trukket opp. Hun er tilbake på start. Lever på uførepensjon og eier ikke nåla i veggen. Hun måtte selge huset, og bor på 30 kvadratmeter, som hun leier. Det er denne kvinnen advokat Flatabø går til sak mot for å få 200.000 kroner. Dette er saken, sett i perspektiv, sier advokat Christian Lundin, som representerer Turid Elden Olsen, til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere