*Nettavisen* Nyheter.

Krever 4,5 år for «Dusjfilmeren»

Foto: Jørgen Berge

Aktor oppfordrer retten til å dømme lærerassistenten (33) strengere enn rettspraksis.

Den tiltalte 33-åringen skal ha opptrådt kynisk og beregnede overfor de mange jentene han har misbrukt og utnyttet, mener aktor i saken, Erik Førde.

Mange overgrep
Aktor påpekte imidlertid at mannen har krav på strafferabatt fordi han samarbeidet med politiet, skriver Aftenbladet.no.

- Men jeg vil oppfordre retten til å dømme tiltalte strengere enn den rettspraksis vi kjenner i forbindelse med tilsvarende saker, sier Førde.

Jentene skal være i alderen 9 og 16 år, og overgrepene skal ha skjedd i tidsrommet 2001-2007

Lærerassistenten fra Sandnes er tiltalt for hele 36 forhold, deriblant har han smugfilmet barne- og ungdomsskoleelever i dusjen ved Høyland ungdomsskole i Sandnes der han jobbet. Han skal også ha hatt seksuell omgang med to mindreårige jenter.

I tillegg skal mannen ha lokket jenter til å kle av seg og sende ham nakenbilder av seg selv via MSN Messenger og mobiltelefon. Han skal ha kommet i kontakt med jentene ved hjelp av en datingprofil på nettstedet Blink.

Påstand om oppreisning
Det ble i retten fredag lagt ned påstand om at tiltalte skal dømmes til å betale de to jentene han hadde samleie med 150.000 kroner hver i oppreisningserstatning, skriver Aftenbladet.no

Videre ble det påstått at hver av de 27 jentene han har krenket på internett skal ha 20.000 kroner i oppreisningserstatning hver. Samlet erstatningspåstand blir dermed 840.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag