RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever Avinor-gransking

Sist oppdatert:
Tillitsvalgte i Avinor krever at den tidligere toppledelsen i selskapet må granskes etter helomvendingen som sikrer kontrollstasjonen på Røyken liv.

Paul Johannessen er tillitsvalgt for flygelederne på Røyken. Han mener den tidligere ledelsen i Avinor bør granskes for dårlig prosjektarbeid etter at den nye ledelse kom til stikk motsatt konklusjon som deres forgjengere, skriver VG.

- Kostet samfunnet
- Man bør vurdere en gransking av den forrige ledelsens feildisponeringer, som har kostet både samfunnet og konsernet store summer. Hvordan kunne man greie å lure så mange – så høyt oppe i systemet – til å sluke påstander basert på mangelfullt grunnarbeid? spør Johannessen i VG.

Krever ny stortingsbehandling
Samtidig vil lederen i stortingets transport- og kommunikasjonskomité, Per Sandberg (Frp), kreve ny stortingsbehandling hvis ledelsen i Avinor faktisk vil snu i forhold til den forrige ledelsen.

- Det vil være en undergraving av Stortingets vedtak, noe komiteen ikke vil godta – overhodet, sier Sandberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere