RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever erstatning etter dødsbrann

(TV 2)
Sist oppdatert:
41-åringen som ble siktet etter dødsbrannen i Florø kan komme til å kreve erstatning fra politiet. Det sier mannens advokat.

- Vi vil ikke gjøre noe før Riksadvokaten frafaller siktelsen mot min klient, men når det skjer, vil jeg anbefale ham å søke om erstatningsoppreisning, sier advokat Walter Høivik til TV 2 Nettavisen.

Høivik mener politiet hadde en dårlig sak da de reiste siktelsen og peker på at det ikke fantes holdepunkter for å si at brannen var påsatt. Høivik regner med at den endelige konklusjonen om brannårsaken vil underbygge dette.

Tom Johansen ble siktet for å stå bak brannen der hans eks-kone og deres ni år gamle sønn omkom. Årsaken var at han flere ganger hadde truet eks-kona etter sjalusi og uenighet om barnebidrag.

Advokat Walter Høivik.

Overfor TV 2 har Tom Johansen sagt at han forstår at politiet mistenkte ham. Det har likevel ingen betydning for en eventuell erstatningssak, mener Høivik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere