RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF-offer fryktet voldtekt

Kvinnen som fikk brystene sine befølt av lokallagsleder Helge Kindervå g i Hå KrF, mener Kindervåg forsøker å fleipe bort hendelsen.

Kvinnen forteller at hun var alene på jobb en mandag for to år siden da Helge Kindervåg besøkte arbeidsplassen hennes. Han stakk hånden innunder blusen hennes og befølte brystene. Hun forsøkte å gjøre motstand, men sier ingen ville ha hørt henne skrike fordi det bare var hun som var på jobben.

- Jeg var fanget i et hjørne og var livredd for at han skulle voldta meg, sier kvinnen til Dagbladet.

Påtaleunnlatelse

Hun anmeldte Kindervåg (46) for seksuell trakassering i begynnelsen av august. Fredag 11.august endte saken med påtaleunnlatelse, som er den mildeste reaksjonen som finnes i norsk rettspleie. Det blir ikke reist tiltale.

I dag er kvinnen 23 år, tobarnsmor og har samboer. Den gang, for to år siden, da Kindervåg befølte henne var hun 21 år, hadde et barn og var samboer.

Hun sier det er viktig for henne å fortelle sin versjon av hva som skjedde den dagen på arbeidsplassen fordi hun føler Kindervåg bagatellisere bort det som skjedde. Ifølge kvinnen har han aldri unnskyldt seg overfor henne.

Impulshandling

Helge Kindervåg sier til Se og Hør at han ikke vil bære nag til kvinnen som anmeldte ham.

- Det var en ren og skjær impulshandling - noe alle kan finne på. Jeg har et enormt kontaktnett, og vil være venner med folk flest. Men jeg har lært at det å være utadvendt kan straffe seg hardt, sier han til ukebladet ifølge NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere