RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF vil stanse skandaleavis

Kristiansand KrF vil stoppe gratisavisa som sist uke trykket en byguide for pedofile.

Den kommunestøttede gratisavisa Stimuli kom sist uke i fokus fordi den trykket en Kristiansand-guide for pedofile. Blant stedene som ble nevnt, var Baneheia.

I tillegg til guiden for pedofile, reagerer KrF også på de de opplever som harselas med folk med Downs syndrom og artikkelen om «Kristiansands fem beste voldsalternativer», skriver Fædrelandsvennen.

Nå vil partiet trekke tilbake en del av støtten som avisa har fått fra kommunen. Etter planen skal Stimuli motta 400.000 kroner fordelt på i år og neste år.

– Vi kan ikke trekke tilbake støtten for 2005, men det kommer ikke på tale å gå med på noen støtte for neste år, sier KrFs Anne Ma Timenes til lokalavisa.

Hun syns det er rart at redaktøren ikke har fått sparken, og etterlyser at de andre partiene kommer på banen. Fra Ap-gruppa lyder likevel svaret at avisa bør få en ny sjanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere