Kripos bistår i Haugesund

Foto: (Foto: Knut Falch / SCANPIX)

STAVANGER/OSLO (TV 2 Nettavisen): En 28 år gammel mann ble mandag funnet død i Haugesund. Dødsfallet ble varslet av en nabo, og betraktes som mistenkelig. Politiet vil ikke si hva som har skjedd med mannen.

15.03.04 23:32

- Mannen ble funnet død ved 10-tiden i dag. Vi etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sa operasjonsleder Thor Gunnar Westlye Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til TV 2 Nettavisen mandag formiddag.

Mandag kveld er det lite nytt å berette, utover at Haugesund-politiet ba om - og fikk - bistand fra Kripos. Etterforskerne fra Kripos var på plass i Haugesund mandag ettermiddag, og har mandag kveld gjennomsøkt mannens bolig, melder TV 2 Nyhetene.

Nabo varslet
Ifølge Westlye var det en nabo som fant mannen død og som varslet politiet.

- Vi vet foreløpig ikke om det ligger noen kriminelt bak dødsfallet, sier Westlye.

Krimteknikere på stedet

- Vi jobber nå på stedet med krimteknikere for å forhåpentligvis få konstatert hva dette dreier seg om, sa politiførstebetjent Torbjørn d.y. Nervik til TV 2 Nettavisen mandag ettermiddag.

Mannen som varslet politiet om dødsfallet, var mandag formiddag i avhør.

Ifølge Radio Haugaland ble mannen funnet død i sitt hjem ved Kattanakk i Haugesund. Ifølge radiokanalen skal mannens hus være rasert.

- Det ønsker jeg ikke kommentere, sier Nervik til TV 2 Nettavisen.

Personer i kretsen rundt avdøde har i løpet av dagen blitt avhørt, men politiet kan foreløpig ikke si sikkert om de har med et drap å gjøre eller ei.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag