Gå til sidens hovedinnhold

Kripos gransker lærerdødsfall

For knapt to uker siden ble en lærer funnet død av knivskader i sitt eget hjem i Kyrksæterøra. Nå har drapsetterforskere fra Kripos kommet til bygda.

Læreren døde av et knivstikk i brystet den 22.august. Han ble funnet død i sitt eget hjem, med kniven liggende ved siden av.

At Kripos er koblet inn i etterforskningen betyr imidlertid ikke at politiet har større mistanke om at noe kriminelt har skjedd nå enn tidligere.

Flere muligheter
- Det finnes tre muligheter: Enten er skadene selvpåført, det kan ha vært et uhell, eller skadene er påført av andre. Foreløpig ser vi ikke på noe av disse alternativene som mer sannsynlig enn de andre, sier politiadvokat Eli Åsland ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV2 Nettavisen.

Ingen er foreløpig mistenkt i saken, som etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

I går ankom både tekniske og taktiske Kripos-etterforskere Kyrksæterøra, skriver VG. De er kommet til Sør-Trøndelag for å gjennomgå og kvalitetssikre etterforskningen politidistriktet har gjort så langt.

Vil ikke henlegge
Allerede dagen etter at læreren ble funnet død gikk lensmannen i Kyrksæterøra ut og sa at saken var henlagt, men det avviste politiet i Trondheim. De har ennå ingen planer om henleggelse.

- En person er jo død, så vi tar etterforskningen på alvor. Så lenge vi ikke har sikre konklusjoner, henlegger vi ikke saken. Vi må få klarhet i hva som har skjedd, sier Åsland til TV2 Nettavisen.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid