Kripos inn i Tone-forsvinning

Foto: (Foto: Politiet)

Et nytt vitne har observert den savnede Tone Engelund (23) sammen med en ukjent mann. Onsdag vil politiet på Hamar anmode Kripos om hjelp. Se web-tv her.

24.11.04 10:27

Observasjonen ble gjort av vaktmester Odd Grinde, som var ute og luftet hunden sin klokken 2.35 natt til søndag, skriver VG.

Han så de to kom gående sammen i Strandgata.

- Det var særlig henne jeg la merke til. Jeg har sett jenta før, blant annet i frisørsalongen da jeg klipte meg sist. Jeg bor også rett ved frisørsalongen. Mannen hun var sammen med, gikk med hendene i lommene mens hun gikk med armene løst, de holdt ikke i hverandre eller noe sånt, men de pratet, sier mannen til avisen.

Grinde forteller at mannen hadde sort hår og en mørk dressjakke på seg, og mener han kan ha vært av utenlandsk opprinnelse.

Politiet har nå avhørt vaktmesteren, og er svært interessert i å komme i kontakt med mannen Tone gikk sammen med.

Tirsdag etterlyste politiet en norsk mann som et annet vitne skal ha sett sammen med Tone Engelund. Mannen ble beskrevet som tynn, rundt 185 centimeter høy med mørkt, kortklipt hår. Han skal også ha hatt svart jakke. I tillegg var han ikledd lyse olabukser med hvite flekker (stone washed) og hvit skjorte

Politiet på Hamar vil i løpet av morgentimene onsdag be Kripos om hjelp i etterforskningen av den savnede 23-åringen Tone Engelund, melder Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.