*Nettavisen* Nyheter.

Kripos undersøker ektemannens bil

Foto: Kjetil Mæland

Tirsdag ettermiddag startet Kripos sine teknikere undersøkelser av ektemannens bil. Politiets varslet at de kommer med nye opplysninger klokken 16.

22.11.05 16:57

TØNSBERG (TV 2 Nettavisen): Kripos ankom Viking i Tønsberg like før klokken 16 tirsdag ettermiddag. Det er her bilen til ektemannen til den savnede tønsbergkvinnen står lagret.

Politiet i Tønsberg har bedt om bistand fra en svensk likhund i søket etter den savnede kvinnen. Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal også hunden delta i undersøkelsene av bilen.

Lokk på saken
Etter det TV 2 Nettavisen erfarer jobber politiet nå på spreng med saken og har gjentatte ganger opplyst at det ville komme mer informasjon. I 14-tiden opplyste politiadvokat Jan Helge Palm at politiet tirsdag ettermiddag ville vurdere om de skulle fremstille ektemannen for varetektsfengsling onsdag og om de eventuelt ville endre siktelsen.

Mye tyder nå på at politiet har lagt et tett lokk på saken. Klokken 15 var det innkalt til pressebrief, men etter en lang utsettelse kom politistasjonsjefen ut og informerte om at det ville komme en skriftlig pressemelding klokken 16.

Klokken 16.25 var det enda ikke kommet noe informasjon i saken.

Forsvant sporløst
Den 41 år gamle firebarnsmoren forsvant fra boligen på Nøtterøy natt til 9. november uten å ta med seg mobiltelefon eller ytterjakke. Ektemannen skal i avhør ha forklart at han og 41-åringen ikke sov i samme seng natten før hun forsvant. Ifølge VG har mannen begrunnet dette med at ekteparet skal ha hatt en mislykket samtale om samlivsproblemer.

Tirsdag ble også teknikere fra Nye Kripos sendt til Tønsberg for å bistå politiet her.

- Nærsøket etter den savnede kvinnen er ferdig. Vi vil kun iverksette nye søk dersom vi får nye opplysninger fra vitner, eller tekniske bevis som leder oss på vei, sa politiinspektøren til TV 2 Nettavisen tirsdag formiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.