RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIRE PÅGREPET: Drapet på Tina Jørgensen i 2000 har vært uoppklart i 15 år. Sist uke ble fire menn pågrepet og siktet for drapet.
FIRE PÅGREPET: Drapet på Tina Jørgensen i 2000 har vært uoppklart i 15 år. Sist uke ble fire menn pågrepet og siktet for drapet. Foto: Privat

Kriseberedskap i Lyngdal etter pågripelsene i Tina-saken

– Lyngdal kommune oppfordrer innbyggerne til å vise omsorg for hverandre i en tung tid, skriver kommunen på sine hjemmesider.

LYNGDAL (NTB): Kriseteamet i Lyngdal kommune er i beredskap for å bistå innbyggere etter at det ble kjent at fire menn som alle har tilknytning til Lyngdal er pågrepet for drapet på Tina Jørgensen for 15 år siden.

Rådmann Norman Udland i Lyngdal sier til NRK at det er flere ofre i denne saken.

– Det er jo snakk om familier. På mandag vil skolene også være i beredskap for å ta vare på barna som er involvert, sier han.

Kommunen har imidlertid ikke vært i direkte kontakt med familiene til de pågrepne ettersom politiet ikke har gått ut med navn på noen.

– Lyngdal kommune oppfordrer innbyggerne til å vise omsorg for hverandre i en tung tid for lokalsamfunnet, og minne hverandre på viktigheten av å ikke forhåndsdømme noen av sine sambygdinger, heter det på kommunens nettside.

Drapet på Tina Jørgensen i 2000 har vært uoppklart i 15 år. Sist uke ble fire menn pågrepet og siktet for drapet. Alle de siktede nekter straffskyld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere