RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krisehjelp i norske bedrifter

Sist oppdatert:
Flere norske bedrifter savner ansatte etter flomkatastrofen. Nå forberedes krisehjelp til kollegene.

Tomme pulter vil møte flere av oss når vi nå kommer tilbake etter juleferien. Flodbølgekatastrofen gjør at det er et sterkt behov for krisehjelp både på skoler og på arbeidsplasser. Flere bedrifter har nå satt i verk tiltak for å hjelpe berørte og pårørende som nå skal tilbake på jobb.

Yaras ansatte fikk i går beskjed om at en av kollegene fortsatt er savnet etter flodkatastrofen, sier informasjonssjef Arne Cartridge til NRK.

- Folk er triste

- Folk er triste og noen har behov sorgbearbeiding. Men jeg tror også dette er noe som vil ta tid. Det er en person som har vært her i mange år, og som plutselig ikke er her lenger, så det går gradvis opp for oss. Jeg tror det viktigste nå er å bearbeide det internt i vår organisasjon, men mest å støtte familien som er rammet, sier Cartridge til NRK.

På Mestas hovedkvarter i Oslo er det også en som mangler. Tre ansatte var på ferie i Thailand i julen, kun to har kommet tilbake. I går ble det holdt allmøte for de ansatte, forteller personaldirektør Jan Øyri.

- Ut i fra det som man kunne oppleve på møtet i dag, så berører dette oss alle sterkt. Det er en vanskelig tid for oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere