RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristen-kritikk mot pikekyss

Sist oppdatert:
Kristne ledere skulle ønske at Valgerd Svarstad Haugland hadde droppet å kline med jenter.

Redaktør Finn Jarle Sæle i den kristne avisen Idag, som er gift med Krf-politiker Anita Apelthun Sæle, misliker at Valgerd Svarstad Haugland klinte til med programleder Marit Åslein under Amanda-utdelingen fredag kveld.

- Våre politikere må være varsomme slik at de ikke blir trukket inn i det jeg kaller intimitetstyranniet, sier han til Dagbladet.

Også tidligere Krf-leder Kåre Kristiansen mener Valgerd burde latt være å kline med Shabana Rehman og Marit Åslein i løpet av uken som gikk. Han tror ikke slikt gir politisk gevinst, og mener mange velgere trolig misliker det.

Hva synes du? Ta debatten i Veggavisen

De fleste av Krfs fylkesledere vil ikke kommentere stuntet, eller sier de er positive til det. Lederen for KrfU, Inger Lise Hansen, sier hun synes det var morsomt.

Selv sier Svarstad Haugland gjennom sin politiske rådgiver at kliningen var noe hun gjorde på spøk, og at hun ikke har tenkt å la det bli noen vane.

Se bilder fra Amanda-utdelingen nederst i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere