RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Kristi brud» synger på TV 2

(TV 2)
Sist oppdatert:
Hun er leder i Knutby-menigheten, og opplevde at hennes søster ble drept. Torsdag synger hun i God Morgen Norge.

Åsa Waldau og Knutby-menigheten er ute med CD, og torsdag morgen synger Waldau i God Morgen Norge. Den 39 år gamle kvinnen er mest kjent som «Kristi brud» i forbindelse med Knutby-saken. Platen som nå er gitt ut, var under planleggingen lenge før drapene i Knutby. Her deltar hele forsamlingen, og før Knutby-drapet skal avdøde Alexandra Fossmo ha vært igang med å tegne coveret til albumet.

I januar 2004 ble Waldaus lillesøster, Alexandra Fossmo skutt og drept av Sara Svensson, en av kvinnene i forsamlingen. Svensson ble manipulert av Helge Fossmo som var gift med Alexandra Fossmo. Les Svenssons egen forklaring om drapet her.

2004 ble Helge Fossmo dømt til livstid i fengsel for drapet. Svensson ble dømt til psykiatrisk behandling.

I forbindelse med rettssaken ble Waldau kjent som «Kristi brud», etter påstander om at hun skal ha utpekt seg som den kommende bruden til Kristus. Også etter at rettssaken var ferdig, har disse ryktene levd videre. Senest i forrige måned kom påstandene opp i en debattartikkel i svenske Dagens Medicin.

Waldau er i dag leder for Knutby-menigheten, men avviser at hun er noen «Kristi brud». I november ga hun ut albummet «Mitt hjärta» med kristne sanger.

- Er det noe galt i å avslutte noe jeg har påbegynt? Min søster Alexandra hadde allerede begynt å designe coveret på albumet før hun ble drept, sa hun i et intervju mes svensk TV4 etter utgivelsen.

På spørsmål om hvilket artistnavn hun vil ta, svarte Waldau med et smil: - «Kristi brud» kanskje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere