Gå til sidens hovedinnhold

Kristian Valen innlagt på sykehus: - Ligget og spydd i to døgn, nå kan jeg ikke gå

Kristian Valen ble lørdag innlagt på sykehus etter en akutt mageinfeksjon. Dermed må flere forestillinger avlyses i Kongsvinger.

– Vi fikk beskjed fra Valens manager lørdag ettermiddag om at komikeren har pådratt seg en akutt magesykdom, og er innlagt på sykehus, sier enhetsleder for kultur i Kongsvinger, Stig Fonås til Glåmdalen (bak betalingsmur).

Valen skulle egentlig opptre to ganger med sitt nye show, «Åsted Valen», i Rådhusæ-Teatret lørdag kveld.

Nå er begge oppsetningene avlyst, men Fonås forteller at det vil bli mulighet til å se det samme showet fredag 16. november.

- Spydd i to døgn

På Facebook-siden sin skriver komikeren at han akkurat har kommet ut fra Ullevål sykehus. Instruksen fra legene er å holde senga i tre dager på grunn av en en infeksjon.

- Jeg er utrolig lei meg pga dette hadde jeg gledet meg så til! MEN vi jobber med alterntativ! Jeg har ligget å spydd i 2 døgn og klarer i dag ikke å gå, skriver han i innlegget.

Videre takker Valen Lillestøm Kulturhus for stappet hus, og en uforglemmelig aften, kvelden før magesykdommen inntraff.

- Skulle gjerne skrevet mer til deg/dere nå men jeg blir så kvalm av å se på pc-skjermen, skriver han videre.

Ekstra forestillinger

– Vi har avtalt med Valens management at han kommer til Kongsvinger den kvelden, og da blir det to forestillinger, slik det skulle vært i kveld. De som har billetter til kveldens forestillinger kan dermed bruke dem 16. november. Hvis noen ikke har mulighet til å benytte kveldens billetter den datoen kan de få refundert pengene ved å henvende seg til Kongsvinger kommunes servicekontor, forteller Fonås.

«Åsted Valen» er Valens første show siden 2012, og han skulle opprinnelig opptre i Kongsvinger for første gang lørdag kveld.

Etter at billettene ble revet bort på rekordtid utvidet arrangørene fra én kveld til to.

Les også: Kristian Valen avlyser hele helgen

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene