RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristina begravet i dag

Sist oppdatert:
På dagen fem måneder etter raset i Hatlestad terrasse, ble Kristina begravet fra Domkirken i Bergen.

Kristina Isabel Hjartåker (4) døde natt til forrige tirsdag, med familien rundt seg. Hun ble da det tredje dødsofferet for rastragedien i Hatlestad terrasse natt til 14. september i fjor.

Biskop Ole D. Hagesæther forrettet under tirsdagens begravelse i Domkirken i Bergen. Han la i sin tale vekt på at Kristina helt til det siste var omgitt av kjærlighet.

- Mitt hjerte er revet i stykker. Jeg er så uendelig ensom uten dere, sa Oddmund Hjartåker i sin minnetale til datteren. På armen hadde han Kristinas lillesøster.

Seremonien var eller preget av musikk. Eikanger-Bjørsvik Musikklag spilte, Elisabeth Moberg sang solo, Martin Winter spilte kornett og Magnar Mangersnes orgel, melder bt.no.

- Verdig farvel
- Det var en verdig tone over det hele. Den store tanken som sitter igjen etter begravelsesseremonien, er at jeg håper hun nå får hvile i fred, sier informasjonsdirektør Robert Rastad i Bergen kommune etter begravelsen.

- Det er på dagen fem måneder siden selve raset. Det har vært fem spesielle måneder for oss som har fulgt alle beboerne der oppe tett i tiden etterpå. Og det har selvsagt vært spesielt vanskelig for Oddmund. Han har en vanskelig tid bak seg, og har også en vanskelig tid foran seg, sier Rastad om Kristinas far.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere