*Nettavisen* Nyheter.

Kritiserer politikernes pengebruk

Det er stort engasjement rundt samfunnsdebatter og på Me diskuterer man om politikernes ressursbruk er riktig.

11.02.07 12:08

Det er ulike meninger om politikernes pengebruk og at dette er noe som engasjerer folk er det ingen tvil om. På Me er debatten i gang og det er ulike meninger omkring hvordan politikerne bruker og fordeler ressurser.

Her finner du debatten.

Noen har ikke stor tro på politikerne, mens andre mener at vi selv har stemt frem disse.

Her er noen utdrag fra debatten

- Jeg har ikke veldig stor tro på stortinget i Norge, det kunne man se på sist valg, veldig spent på hvor mange hjemmesittere det blir i september fler og fler sitter hjemme uten å stemme fordi de faktisk ikke har tro på de de kan velge mellom hverken i storting eller egen kommune så : ( Det er mye dålige løfter,dyre biler og penger som flyr folket har ikke muligheten til å innvolvere seg for partiene står ikke for noe heller.

- Ja, de bruker mye penger. Ja, vi overbetaler våre politikere. Hva foreslår du? Fjerne Stortinget? Reinnføre monarkiet? La kirken komme til makten? Plassere enn eller annen Rød Tsar på styretoppen? "Ja ja, han kan være en massemorder med flere manier enn jeg har vekttall, men han bruker i det minste lite penger". Please! Kom med noe konstruktiv takk, og ikke bare sleng dine allvitende kommentarer rundt omkring. Forslag?

- Du trenger ikke lenger en til Sverige før du ser det er mye bedre og bo og leve der... her koster et førerkort kansje opp til 30.000kr. I sverige får du kjørt opp får 2000kr.

Her kan du delta i debatten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag