RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk skadd i båtulykke

Sist oppdatert:
En 33 år gammel kvinne er alvorlig og kritisk skadd etter en kollisjon mellom to småbåter utenfor Kragerø sent lørdag.

To andre personer ble lettere skadd i kollisjonen.

- Klokken 23.50 mottok vi melding om at en taxibåt og en gummibåt hadde kollidert i Nessundet ved Bærø utenfor Kragerø. Totalt ble tre personer skadd. En av de skadde var alvorlig skadd og ble fraktet direkte til Ullevål universitetssykehus, sier operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- God plass i sundet
Ullevål universitetssykehus opplyser søndag kveld at kvinnen har pådratt seg hode-, buk- og bruddskader, og at hun er under intensivbehandling. Situasjonen for kvinnen betegnes som alvorlig og kritisk.

- De tre skadde satt alle i gummibåten. De ble fraktet til land av den andre ulykkesbåten og en tredje småbåt som kom til for å hjelpe, opplyser Jørgensen.

Det er rutinemessig tatt blodprøve av begge båtførerne. Politiet kjenner ikke til om hastigheten har vært høy da ulykken inntraff.

- Men vi vet at begge båtene førte lanterner. Det skal heller ikke være spesielt trangt i sundet der kollisjonen skjedde, sier operasjonsleder Jørgensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere