RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk skadd i E6-ulykke

Sist oppdatert:
En mann i slutten av 30-årene er alvorlig skadet etter en trafikkulykke ved Helltunnelen på E6 i Stjørdal onsdag morgen.

Mannen ble brakt til St. Olavs hospital etter ulykken. Sykehuset betegner klokka 10 tilstanden som kritisk og skadene som meget alvorlige, skriver Adresseavisen i sin nettutgave.

Helltunnelen på E6 i Nord-Trøndelag ble en periode stengt etter trafikkulykken som skjedde ved åtte-tiden. Den skadde satt fastklemt i vraket og måtte skjæres løs.

- Det dreier seg om en møteulykke der en kombinertbil har kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med en buss. En person er kjørt til St. Olavs hospital etter ulykken, uttalte operasjonsleder Jan Birger Jakobsen ved Nord-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen like etter ulykken.

Personbilen havnet i grøfta etter kollisjonen og ble totalvrak. Bussen, en flybuss på vei fra Trondheim til Værnes, fikk skader i fronten og på den ene siden, ifølge Adresseavisen. Ingen av passasjerene kom til skade.

Politiet meldte klokka 09.50 at Helltunnelen var gjenåpnet etter ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere