RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk skadd i go-cart

Sist oppdatert:
En 15 år gammel jente er kritisk skadd etter en ulykke på en go-cartbane i Kristiansand.

- Jenta kjørte ut av banen og havnet inn under en stålkonstruksjon. Hun skal ha blitt klemt fast mellom stålkontruksjonen og rattet, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ulykken fant sted ved 17-tiden og tilstanden til jenta er kritisk, ifølge politiet.

- Bevisstløs med hodeskader
- Jenta ligger bevisstløs på sykehuset. Hun har hodeskader, sier Jørgensen.

Han opplyser at krimteknikere fra politiet var på stedet kort tid etter ulykken.

- De har gjennomsøkt stedet og sikret seg nødvendige spor og foto. Selve go-carten har blitt tatt med for undersøkelsen, sier Jørgensen.

- Helt forferdelig
Ulykken fant sted ved Villkatt Gokarting, en innendørs go-cartbane i Rige, i Kristiansand. Daglig leder ved banen, Jarle Sundt, sier til TV 2 Nettavisen at han er utrolig lei seg etter ulykken.

- Dette er helt forferdelig og jeg håper inderlig at jenta ikke skal få noen varige men etter ulykken, sier han til TV 2 Nettavisen.

Han sier det er uforklarlig at jenta kjørte ut i den aktuelle svingen.

- Vi er utrolig strenge med sikkerheten og alle jentene så en video før de fikk lov til å gå ut på banen. I tillegg ble de advart om alle svingene og om hvordan de skulle kjøre, sier han.

- Skulle vært umulig
Ifølge den daglige lederen skal jenta ha kjørt gjennom en gummimatte og to dekk, før hun havnet i røret hvor hun ble slått bevisstløs og ble sittende fastklemt.

- Hun må ha tråkket gassen i bånn og kjørt rett frem i svingen. Det som skjedde skulle ha vært umulig. Det har aldri skjedd før.

- Vi kan ikke være mer ekstreme med sikkerheten enn det vi er. Vi gjør alt vi kan for at dette ikke skal skje, sier Sundt til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere