Kronprinsen tidlig oppe etter telttur i Vestmarka

Kronprinsen var tidlig oppe etter teltturen i Vestmarka.

Kronprinsen var tidlig oppe etter teltturen i Vestmarka. Foto: (Kronsprinsparets Fond)

Kronprinsfamilien teltet i skogen med 30 ungdommer.

19.05.15 08:52

Sammen med ungdom fra Pøbelprosjektet, Arbeidsinstituttet i Buskerud, dro kronprinsfamilien på telttur i Vestmarka i Asker mandag.

Kronprinsen selv var tidlig på beina tirsdag morgen og en av de første ut av teltet.

En Twitter-melding fra Kronprinsparets Fond viser ham i godt humør i teltåpningen med rød anorakk og topplue etter en natt i skogen.

HØYT OPP: Prinsesse Ingrid Alexandra og Marius benyttet anledningen til å klatre i trærne. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Mens kronprinsesse Mette-Marit måtte stå over teltovernattingen ved Semsvannet i Vestmarka på grunn av vond nakke, ble kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby med på tur.

Sammen med rundt 30 ungdommer dro de ut på tur.

Turen er dels for å markere Friluftslivets År og dels for å støtte opp om arbeid med ungdom og gi dem alternative arenaer for mestring, ifølge NTB.

På leirplassen slo de opp telt og lavvoer, før det ble grilling, natursti og bålkos. Tirsdag morgen gikk turen tilbake til Skaugum, noen steinkast unna, for kronprinsfamilien.

GRILLER PØLSER: Prinsesse Ingrid Alexandra, og prins Sverre Magnus griller pølser på bål under en teltur i Vestmarka mandag. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.