RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprinsparet angrer på badeferie

Sist oppdatert:
OSLO (TV 2 Nettavisen): Kronprinsparet angrer på at de dro til Brasil på badeferie i romjulen. Søndag fikk de et sterkt møte med noen av ofrene etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia.

Søndag besøkte kronprinsparet flomofre på Ullevål Universitetssykehus. Kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette-Marit fikk høre mange sterke historier som gjorde dypt inntrykk.

Det var et tydelig preget kronprinspar som møtte pressen i etterkant av besøket. Kronprinsesse Mette-Marit hadde store problemer med å holde tårene tilbake.

Kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette-Marit har fått sterk kritikk for at de valgte å reise på badeferie til Brasil i romjulen. Nå forteller kronprinsparet at de angrer på avgjørelsen.

- Det var vondt å være i utlandet, og vi følte at det var i Norge vi burde være. Hadde vi visst det vi vet i dag, hadde vi ikke reist, sa kronprinsen til pressen.

Fem voksne og ett barn innlagt

Kronprinsparet var på Ullevål for å få en orientering om hva som er gjort i forbindelse med flomkatastrofen i Sørøst-Asia.

I tillegg gikk turen til innlagte pasienter som har blitt utsatt for flodbølgen som rammet så hardt 2. juledag.

- Fem voksne og ett barn er for øyeblikket innlagt på sykehuset, opplyser informasjonssjef ved Ullevål universitetssykehus, Alf Bøhler til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Bøhler dreier det seg om brudd-, sår- og slagskader. Tilstanden er ikke alvorlig for noen av de innlagte.

- I alle fall ikke fysisk, sier informasjonssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere