*Nettavisen* Nyheter.

Kronprinsparet angrer på badeferie

OSLO (TV 2 Nettavisen): Kronprinsparet angrer på at de dro til Brasil på badeferie i romjulen. Søndag fikk de et sterkt møte med noen av ofrene etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia.

11.01.05 14:22

Søndag besøkte kronprinsparet flomofre på Ullevål Universitetssykehus. Kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette-Marit fikk høre mange sterke historier som gjorde dypt inntrykk.

Det var et tydelig preget kronprinspar som møtte pressen i etterkant av besøket. Kronprinsesse Mette-Marit hadde store problemer med å holde tårene tilbake.

Kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette-Marit har fått sterk kritikk for at de valgte å reise på badeferie til Brasil i romjulen. Nå forteller kronprinsparet at de angrer på avgjørelsen.

- Det var vondt å være i utlandet, og vi følte at det var i Norge vi burde være. Hadde vi visst det vi vet i dag, hadde vi ikke reist, sa kronprinsen til pressen.

Fem voksne og ett barn innlagt

Kronprinsparet var på Ullevål for å få en orientering om hva som er gjort i forbindelse med flomkatastrofen i Sørøst-Asia.

I tillegg gikk turen til innlagte pasienter som har blitt utsatt for flodbølgen som rammet så hardt 2. juledag.

- Fem voksne og ett barn er for øyeblikket innlagt på sykehuset, opplyser informasjonssjef ved Ullevål universitetssykehus, Alf Bøhler til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Bøhler dreier det seg om brudd-, sår- og slagskader. Tilstanden er ikke alvorlig for noen av de innlagte.

- I alle fall ikke fysisk, sier informasjonssjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.