Kuttet i brystet med flaske

Med en knust flaske stakk 72-åringen en 54 år gammel mann i brystet så hardt at pulsåren ble kuttet over. 54-åringen overlevde såvidt.

28.06.04 21:04

Det var sent søndag kveld en krangel mellom de to mennene endte med at den eldste gikk til angrep med flasken.

- Det så ut til å gå skikkelig galt, men takket være god førstehjelp fra politi og ambulanse på stedet gikk det bra, sier operasjonsleder Jørn Nilsen i Telemark politidistrikt til TV2 Nettavisen mandag formiddag.

Mandag sitter 72-åringen i avhør, mens 54-åringen er innlagt på Telemark Sentralsykehus. Han er kritisk skadd, men tilstanden er stabil. Mannen ligger til observasjon, får TV2 Nettavisen opplyst ved sykehuset.

- Var på besøk
Etter hva TV 2 Nettavisen erfarer skal mannen ha vært på besøk i et hus hvor det kom til slagsmål. Ved halv ett-tiden var mannen ved bevissthet etter å ha virket livløs en stund. Akuttpersonell hadde da problemer med å stoppe blødningen.

Sperret område
Politiet skal ha sperret av området rundt det de antar er åstedet
for knivstikkingen - ved Brevik ikke langt fra Skien i Telemark, og det skal være kommet tekniske etterforskere til stedet.

- Det er riktig at vi har sperret av det vi har vurdert som et antatt åsted, men hvilke ressurser som blir tatt i bruk i den videre etterforskningen kan jeg ikke si noe om nå, sier operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt til TV 2 Nettavisen natt til mandag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.