Gå til sidens hovedinnhold

Kuttet strømmen til feil person

Plutselig ble det mørkt i stua til Lillemor Gregersen (72) på Tøyen.

Gregersen fikk ingen varsler om at strømmen skulle kuttes, verken i form av brev eller telefoner, skriver nrk.no.

72-åringen er svært opprørt, og tenker på konsekvensen dersom hun var ute av stand til å si fra.

- Jeg hadde ikke rådd med det, så hva som hadde skjedd vet jeg ikke, sier hun.

Hafslund beklager, og opplyser at det var en naboleilighet som skulle bli sagt opp. Ifølge henne var det Boligbygg som hadde gitt feil opplysninger.

- Dette er utrolig uheldig, men det skjer svært sjelden. Vi er avhengige av at de som melder inn gir oss korrekte opplysninger, så må vi gjøre det vi kan for å kvalitetssikre den informasjonen og reagere veldig raskt om feil skulle skje, sier Informasjonsdirektør Karen Onsager i Hafslund.

Kommunikasjonsrådgiver i Boligbygg, Camilla Tully, avviser overfor Nettavisen at de har gitt uriktige opplysninger til Hafslund. Ifølge Tully finner de ingen registrere opplysninger om at de skal ha bedt om oppsigelse av strøm i noen leiligheter i det aktuelle tidsrommet.

- Uansett vil vi aldri be om at strømme stenges, på grunn av fare for frost. Vi ber om overføring av abonnementet fra eventuelt tidligere leietaker til Boligbygg, og tar eventuelt regningen dersom en leilighet er ubebodd, sier Tully til Nettavisen.

- Vi har gått gjennom våre registre, og har ikke registrert noen overføring her, understreker Tully.

Hafslunds praksis ved å koble av strømmen har de siste dagene vært diskutert, etter at en mann i Bærum frøs i hjel i romjula.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken