RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvarving snakker ut

Sist oppdatert:
Ransofferet Svein Kvarving forteller hvordan han opplevde det brutale ranet sist helg.

Adresseavisen har intervjuet Svein Kvarving (47) og samboeren Ranka Eric (30) om hvordan de opplevde ranet som sjokkerte Norge sist helg. Tre maskerte ranere stormet inn i hjemmet deres, og utøvde grov vol mot Svein Kvarving og sønnen hans, før de stakk av med penger fra safen i det avidesliggende huset på Skatval i Stjørdal.

Slo med jernstang
- Vi hadde hatt en koselig kveld sammen med barna, sett på tv og tatt et glass vin, da vi gikk til sengs før midnatt. Like etter at vi hadde sovnet, bråvåkner vi av at tre maskerte menn kommer løpende mot oss. Da de stormet inn, reiste jeg meg i senga. Det første de gjorde, var å gi meg et kraftig knyttneveslag. Det lå en jernstang med lysspotter på nattbordet som de slo meg med, forteller de to sammen til Adresseavisen.

På hemmelig adresse
Nå håper paret at de skyldige i saken blir tatt. Ifølge dem selv er det den eneste måten de kan få følelsen av trygghet tilbake. Nå bor de på hemmelig adresse i Nord-Trøndelag. Foreløpig har de ikke lyst til å flytte tilbake til eiendommen der ranet skjedde.

Støttereaksjonene har vært mange, og blomsterhilsningene likeså. Blant andre har Idar Vollvik og gutta i D.D.E. sendt blomster til paret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere