RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvelerslange løs i badeparadis

Sist oppdatert:
Den er fet, grønn og løs blant Staverns mange badegjester. Den fryktede, men ikke giftige slangen har også blitt observert i badevannet.

- Den skal ha vært rundt en meter lang, fet, grønn og med et mønster på ryggen. Vi sendte en patrulje til stedet som gjorde forsiktige søk etter slangen. Den er ikke funnet, og er vel på tur, sier operasjonsleder Knut Huseklepp til Dagsavisen.

Politiet har fått to meldinger om at en kvelerslange er løs. Søndag ble den fryktede, men ikke giftige slangen observert på Solplassen Camping på Rakke like utenfor utenfor Larvik.

Tirsdag møtte Mattis Raaholt (19) og Marie Larsen (19) slangen på badetur ved Jordestranden.

- Vi var ute og badet og så den plutselig halvannen meter fra oss. Den svømte sakte mot oss med hodet over vannet. Jeg begynte å løpe, men Marie ble stående og kikke, så jeg måtte dra henne inn, forteller Mattis Raaholt.

Larsen er vant til slanger og forteller at den var grønn med noe brunt eller svart på seg. Fordi den svømte i vannet var det vanskelig å få et skikkelig signalement på den. Om dette var den samme kvelerslangen som på Solplassen Camping, er usikkert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere