RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (18) alvorlig skadd etter ulykke

Sist oppdatert:
18-åringen har skader i bryst og ansikt etter smellen i Øystese.

(iBergen.no) Klokken 04.50 fikk politiet melding fra AMK om en ulykke i Øystese i Kvam kommune.

Navnga mann
- Den som oppdaget bilen med den skadde kvinnen i var en trailersjåfør. Bilen var utenfor veibanen og vitneutsagn fra naboer til adressen der dette skal ha skjedd sier at ulykken skal ha skjedd litt i forveien, sier operasjonsleder Oddvar Nordfonn ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

18-åringen ble sendt til Haukeland universitetssykehus og skal ha nevnt at det var en mannsperson med henne i bilen, men politiet hadde bare et fornavn å gå etter.

Intensivbehandling
- Vi sendte en hundepatrulje ut der og fikk tak i denne personen på sin hjemmeadresse. Han har etter eget utsagn ikke vært i bilen som var involvert i ulykken og han var også uskadd. Dette betegnes nå som en ulykke med en person involvert, opplyser Nordfonn og legger til:

- Hun skal ha skader i bryst og ansikt. Det er ikke snakk om alvorlige skader, sier han.

Informasjonsavdelingen på Haukeland universitetssykehus opplyser på sin side at kvinnen er alvorlig skadet, men at tilstanden er stabil. Hun var torsdag morgen klokken 09.25 inne til intensivbehandling ved sykehuset.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere